Depremzede Çocuklar, 23 Nisan Coşkusunu Mercedes-Benz Türk’ün Çocuk Şenliğinde Yaşadı

Mercedes-Benz Türk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliklerle, bayramı depremzede çocuklarla birlikte kutladı.

Güncel Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede çocukların tekrar yaşama sarılmaları için pek çok projeyi hayata geçiren Mercedes-Benz Türk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hatay İSO Yaşam Kenti’ndeki çocukların bayram coşkusunu hep birlikte yaşadıkları etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinlikler her çocuğun keyif alması için farklı yaş gruplarına özel olarak tasarlandı.

15 Nisan’daki ilk etkinlikte Mercedes-Benz Türk Tiyatro Kulübü, 3 – 10 yaş grubu çocuklar için “Tom ve Jerry Nasrettin Hoca’nın Evinde” adlı tiyatro oyununu sahneledi. Çok sevdikleri karakterlerin büyülü dünyasına giren çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yardımlaşmanın ve iyiliğin önemini öğrendiler. Çocukların bayram sevinci çocuk şenliği ile devam etti. Mercedes-Benz Türk’ün 24 Nisan’da İSO Yaşam Kenti’nde düzenlediği şenlikte, bine yakın anaokulu ve ortaokul öğrencisi, çeşitli oyun parkurları, eğlence alanları, şovlar ve animatörlerin gösterileriyle unutulmaz bir gün geçirdi.

Düzenlenen etkinlikler hakkında görüşlerini paylaşan Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Demirel; “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan ettiği bu bayram, aynı zamanda ilk ulusal bayramımız olma özelliğini de taşıyor. Hepimiz çocuk olduk ve 23 Nisan’ın çocuklar için ne kadar heyecan verici olduğunu bizzat yaşadık. Bu nedenle bu yıl depremzede çocuklarımızın da bu heyecanı ve mutluluğu doyasıya yaşamalarını ve bayramı onlarla birlikte kutlamayı istedik. İSO Yaşam Kenti’nde düzenlediğimiz etkinliklerde çocuklarımızın gözlerindeki sevinci görmek, onlarla bu coşkuyu paylaşmak tarif edilemez bir duyguydu. Mercedes-Benz Türk olarak geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın bayramını içtenlikle kutluyoruz.” dedi. 

İlgili basın bültenine ve görsellerin yüksek çözünürlüklü versiyonlarına Mercedes-Benz Türk medya websitesi'nden ulaşabilirsiniz.

Mercedes-Benz Türk Hakkında:

Mercedes-Benz Türk, 1967 yılından bu yana Türkiye’de ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, 2020 yılına kadar kamyon ve otobüs gruplarındaki faaliyetlerine ek olarak Mercedes-Benz marka hafif ticari araçların ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının satışını gerçekleştirmiştir. Daimler AG, 2020 yılında kamyon ve otobüs ile otomobil ve hafif ticari araçlar birimlerini iki ayrı şirket yapısı altında topladı. 01.12.2021 itibarıyla da ayrı bir tüzel kişilik olan  “Daimler Truck AG”’ şirketi altında; Mercedes-Benz Türk A.Ş., Daimler Truck’ın 3 büyük kamyon üretim tesisinden biri olan Aksaray Kamyon Fabrikası, Daimler Buses’ın dünyadaki en büyük otobüs üssü olan Hoşdere Otobüs Fabrikası ve bünyesinde bulunan iki AR-GE merkezi ile Kamyon ve Otobüs gruplarından sorumlu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yaklaşık 1.4 milyar avro yatırım hacmiyle Mercedes-Benz Türk A.Ş. bugün Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biridir ve 7.000’i aşkın personel istihdam etmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.