İstanbul Türk Musikisi Sevenleri iftarda buluştu

İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı,iftar yemeğine katılım gösteren herkese tek tek teşekkür etti.

Kültür Sanat Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 10:07:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Türkiye'nin en köklü korolarından biri olan İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği iftar yemeğinde buluştu. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı,iftar yemeğine katılım gösteren herkese tek tek teşekkür etti.
 
 
 
 
 

DurakMedya'da yer alan habere göre İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği iftar yemeği düzenledi. İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, katılım gösteren tüm üyelerine tek tek teşekkür etti. Yargıcı " Üyelerimiz ve dostlarımızla bu mübarek Ramazan ayında bir araya gelmek istedik. Hem iftarımızı yapalım istedik hemde Türk musikisini icra edelim istedik" dedi. İftar yemeğine İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı dışında, Başkan Yardımcı Birol Kaya,Sema Atıl, Avrupa Müzik Topluluğu Onursal Başkanı Selda Özer,iş kadınları Fatoş Karagözlü, Mürşide Okumuş, Devlet Opera Sanatçısı Nilgün Serimoglu'da yer aldı. İftar yemeği sonrası koro şefi Mustafa Ertürk için doğum günü pastası kesildi. 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.