Zeytinburnu Kültür Sanat'a Başvurular Başladı!

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi 2023 – 2024 Kültür Sanat Sezonu’nda 25 farklı branşta kurs verecek.

Kültür Sanat Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 21:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zeytinburnu Belediyesi'nin Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi ile birlikte organize ettiği kültür sanat kurslarına başvurular başladı. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi 2023 – 2024 Kültür Sanat Sezonu’nda 25 farklı branşta kurs verecek.

Bağlama, çömlek, diksiyon, ebru, fotoğraf, gitar, halk oyunları, hüsn-i hat, kalemişi, kaligrafi, keman, kemençe, minyatür, ney, Osmanlı Türkçesi, piyano, rölyef, şan, temel resim, tezhip, tiyatro, ud, yağlı boya, yan flüt ve yazarlık dallarında verilecek olan kursların tamamı Zeytinburnu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. 8 Ekim 2023 tarihine kadar kayıtların devam edeceği kurslara, 15 yaş üzeri herkes Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nden ya da www.zeytinburnukultursanat.com adresinden çevrimiçi olarak başvurabilecek. Ayrıca konuyla ilgili 4441984 nolu telefondan da bilgi alınabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.