Haktan Canevi'nden muhteşem şarkı

Şan İmparatoru Haktan Canevi'nin yeni şarkısı " Marş" müzikseverlerle buluşuyor

Kültür Sanat Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 12:05:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News
Şan İmparatoru Haktan Canevi'nin yeni şarkısı " Marş" müzikseverlerle buluşuyor. Uzun aradan sonra çıkardığı " Marş" şarkısının teaser'ı bile kısa sürede büyük ilgi gördü. 
 
DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Haktan Canevi'nin yeni şarkısı " Marş" müzikseverlerle buluşuyor. Şarkısı hakkında konuşan ünlü sanatçı " Güzel bir eser oldu. Güzel de bir klip çektik. Şarkımız artık müzikseverlere emanet " dedi. Yaza damga vuracak olan " Marş " şarkısının teaser'ı kısa sürede büyük beğeni aldı. 
 
Haktan'ın “Marş” şarkısı 12 Nisan’da müzikseverlerin karşısına çıkacak. Tolga Çimener'in sözlerini yazdığı şarkının müziğini Ozan Beydağı-Tolga Çimener üstlendi . Şarkının aranjesini Ozan Beydağı yaparken ,Loca Record etiketiyle de müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Yeni şarkısı için kamera karşısına geçen Haktan'ın klibini ise İmre Haydaroğlu çekti.
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.