Teknosa’dan Bir Mağaza Yatırımı Daha

Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, Muğla’daki 6’ncı mağazasını Rüyapark AVM’de açtı.

Güncel Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 

Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, Muğla’daki 6’ncı mağazasını Rüyapark AVM’de açtı. Standart konseptte açılan mağaza, en çok ihtiyaç duyulan binlerce ürünü Teknosa kalitesi ve güvencesiyle teknolojiseverlerle buluşturuyor.

Müşterilerin teknolojiye dair tüm ihtiyaçlarını en iyi deneyimle sunmak için dijital kanallarla birlikte mağaza yatırımlarını sürdüren Teknosa, Muğla’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Muğla’daki 6’ncı mağazasını Rüyapark AVM’de açan Teknosa, beyaz eşya hariç binlerce ürünü avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle tüketicilerin ilgisine sundu.

Türkiye’nin 64 ilinde 190’a yakın satış noktasında teknoloji severlerle buluşan Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, yaygın mağaza ve online kanallarıyla Türkiye’de teknoloji alışverişinin öncü adresi olmayı sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.