
Karaborsa bilet operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Galatasaray-Arca Çorum FK karşılaşması öncesinde biletleri değerinin üzerinde sattıkları belirlenen 3 şüpheliden 2’si tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Ağustos’ta RAMS Park’ta oynanan Galatasaray-Arca Çorum FK karşılaşması öncesinde karaborsa bilet satışına yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Yürütülen çalışma kapsamında, maçı izlemek amacıyla bilet gişesine gelen 3 taraftara, H.D. ve B.K.’nin gişe görevlisi M.E. ile işbirliği yaparak bilet sattıkları belirlendi.
5 bin 715 liralık biletleri 15 bin liraya sattılar
Polis ekiplerinin tespitlerine göre, toplam satış bedeli 5 bin 715 lira olan biletler, taraftarlara 15 bin lira karşılığında satıldı.
Çalışmaların ardından şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, H.D., B.K. ve M.E.’yi gözaltına aldı.
2 şüpheli tutuklandı
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.D. ve B.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.








