islami sohbet dini chat sohbet odaları

Meteoroloji uyardı: Üç deniz bölgesinde kuvvetli fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Yapılan değerlendirmelere göre, rüzgârın denizlerde yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

GÜNCEL Yayın: 28 Aralık 2025 - Pazar - Güncelleme: 28.12.2025 02:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Açıklamaya göre Batı Karadeniz’de rüzgârın yarın günün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerinden, öğle saatlerinden sonra ise batı ve kuzeybatıdan kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın pazartesi gecesine kadar etkisini sürdürmesi, salı akşam saatlerinde batı kesimlerde, çarşamba günü ise doğu kesimlerde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Doğu Karadeniz’de de benzer bir hava durumu bekleniyor. Rüzgârın yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinden sonra pazartesi geceye kadar batı ve kuzeybatıdan kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın salı günü öğle saatlerinde doğu kesimlerde, çarşamba sabah saatlerinde ise batı kesimlerde etkisini yitireceği bildirildi..

Kuzey Ege’de rüzgârın yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan fırtına şeklinde esmesi beklenirken, fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Batı Akdeniz’de ise rüzgârın yarın akşam saatlerinde batıdan, gece saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan fırtına, yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölgede fırtınanın pazartesi günü akşam saatlerinden sonra etkisini yitirmesi bekleniyor.

Yetkililer, denizciler ve balıkçılar başta olmak üzere deniz ulaşımını kullanacak vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.