islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Şanlıurfa’da okul saldırısı: 16 kişi yaralandı

Siverek’te bir lisede pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. 16 kişi yaralandı, saldırgan intihar etti.

GÜNCEL Yayın: 14 Nisan 2026 - Salı - Güncelleme: 14.04.2026 13:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sabah saatlerinde silahlı saldırı meydana geldi.

Okulun eski öğrencisi olduğu belirtilen 2007 doğumlu şahıs, pompalı tüfekle koridorlarda rastgele ateş açtı. Saldırıda 10 öğrenci, 4 öğretmen, 1 polis ve 1 kantin görevlisi yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi sonrası saldırganın aynı silahla intihar ettiği bildirildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okulun tahliye edildiğini ve yaralıların hastanede tedavi altına alındığını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.