Star Agritech Muş'ta Üretim Kapasitesini Artırmaya Devam Ediyor!

Star Agritech International, Muş Organize Sanayi Bölgesi'nde tütün işleme fabrika inşasının startını veriyor.

Güncel Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Star Agritech International, Muş Organize Sanayi Bölgesi'nde tütün işleme fabrika inşasının startını veriyor.

Muş ili Avrupa'nın en büyük tütün işleme fabrikası inşaatının ilk aşaması olan temel atma töreni 8 haziranda yapılacak. 

Eylül 2023 tarihinde açılışı planlanan fabrika, inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte faaliyetlerine başlayacak.

Yüksek kapasite ile son teknoloji ekipmanlar kullanılarak iş ortaklarına kaliteli tütün işleme hizmeti sunmayı amaçlıyor. Proje uzun süredir planlama aşamasında ve bölgedeki istihdam artırmaya yönelik uzun vadeli misyonun bir parçası.

Star Agritech International fabrika temel atma töreni, projenin geliştirilmesinde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Yeni üretim hatlarıyla, devam edecek proje, önümüzdeki yıllarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaratacağı olumlu etkiyi görmeyi dört gözle bekliyor.

 

Star Agritech International Hakkında:

Yüksek kaliteli tarımsal ürün ve hizmetlerin lider sağlayıcısıdır. 15 yılı aşkın deneyimi ve uzmanlığı ile müşterilerine yenilikçi ve sürdürülebilir yöntemlerle birinci sınıf tütün ürünleri sunmaktadır.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.