13 Şubat 2023 - Pazartesi

Trabzon elinden kaçırdı!

Trabzonspor, vasat ama disiplinli Galatasaray’a 1 gol

Yazar - A. Kadir Bıyıklı
Okuma Süresi: 2 dk.
A. Kadir Bıyıklı

A. Kadir Bıyıklı

info@aktuelgazete.com - 02126647132
Google News

Maçın sonundan başlayarak gidelim. İkinci yarının son dakikalarında maçı berabere bitirebilecek pozisyonlar yakalandı. Trabzonspor, vasat ama disiplinli Galatasaray’a 1 gol daha da atabilirdi. Maçta anlamadığım, Bakasetas’ın oyundan çıkması. Hatta Abdülkadir Ömür.  Bordo mavililer adına maçtaki iki isim. Takımı öne çıkaran, şut atan ikiliyi çıkarmak ve bir de bunlara Siopis’i eklemek. En iyi 3 oyuncu bunlardı zaten. Avcı’nın teknik kararlarının hiçbirine katılmıyorum. İlk kadrosu yine idare ederdi. Oyuncu değişiklikleriyle kendi takımının işini zora soktu. Avcı’yı saygımız çok olsa da, kötü yönettiği bir maç olduğunun altını çizelim.  Takım içindeki en büyük eksiklik, koordinasyonsuzluk. Kanat bekleri ve açık oyuncuları arasındaki iletişim sorunu.  Ve yetersizliklerle dolu bir akşam.

Rakibe bakarsanız sizden daha yetenekliler ama maçı koparacak oyun oynamadılar. Yani Galatasaray’ı böyle yakalayan dişli bir takım yenip döner. Trabzonspor, geçen sezon kaybettiği oyuncularını arıyor.  Trezequet beklentilerin uzağında. Lahtimi’yi taraftar çok istiyor ama onun kalitesi takım kalitesinin çok altında.  Şimdi zamanı değil ama maçta gördüğüm kalitesi geçen sezona göre yarı yarıya düşmüş bir Trabzonspor. Sarı kırmızılı takım puan farkını açtı, Trabzonspor yarıştan koptu. Artık hedef lig ikinciliğini zorlamak olmalı. Bu moralsizlikle bunu başarabilirler mi emin değilim. Ahmet başkan ve yönetimi, bu transfler için ne kadar mesai verdi bilmiyorum ama daha kötü bir takım kurulamazdı. Avcı için sözümdeyim, iyi teknik adam ama kötü bir maç yönetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.