Azerbaycan Antiterör Harekatı Başlattı!

Azerbaycan Karabağ'da harekete geçti, Ermeni askerlerin derhal çıkarılması istendi.

Türk Dünyası Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 13:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında dün başlayan gerilim devam ediyor. Bu sabah Azerbaycan'dan yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin döşediği mayının patlaması sonucu 4 Azerbaycanlı polisin şehit olduğu bildirilmişti. Azerbaycan'dan flaş bir karar geldi. Buna göre; Karabağ'da 'antiterör operasyonu' başlatıldı. Sınırda devam eden opresyonlarda Ermeni savaş silahlarının imha edildiği ve personel zayiatı gerçekleştiği gelen bilgiler arasında..

Azerbaycan Savunma Bakaanlığı tarafından yapılan açıklamada "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmıyor, yalnızca meşru askeri hedefler yok ediliyor. Karabağ'da uygulanan tedbirler hakkında Rus Barış Gücü Komutanlığına ve Türk-Rus Ortak Gözlem Merkezi Yönetimine bilgi verildi" dendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.