Mega Prime Projesi, Ankara’da yatırım ve konforu bir araya getirecek
TRinvest, Ankara’da hayata geçireceği Mega Prime Projesi ile modern yaşam ve yatırım fırsatlarını aynı çatı altında sunmayı hedefliyor.
TRinvest, Ankara’da hayata geçireceği Mega Prime Projesi ile modern yaşam ve yatırım fırsatlarını aynı çatı altında sunmayı hedefliyor.
Karaman’da fabrika işçilerini taşıyan midibüs ile tırın çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ile Suudi Arabistan arasında yıllardır süren transit vize sorununun çözüldüğünü açıkladı. Düzenlemeyle Türk tır şoförlerinin Körfez ülkelerine karayoluyla erişiminin önü açıldı.
Copernicus verilerine göre Mart 2026’da küresel ortalama yüzey sıcaklığı 13,94 derece olarak ölçüldü. Böylece bu yılın mart ayı, kayıtlardaki en sıcak dördüncü mart olarak kayda geçti.
Meteoroloji tahminlerine göre Türkiye, hafta sonunda soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında kalacak. Birçok bölgede sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor.
RTÜK, farklı yayın ihlalleri nedeniyle 4 yayıncı kuruluşa idari para cezası verdi.
Yasa dışı bahis ve kumar faaliyetlerine aracılık ettiği iddiasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan firari şüpheli Fedlan Kılıçaslan, İspanya’da yakalandı. Şüphelinin Türkiye’ye iadesi için resmi süreç başlatıldı.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Avrupa’nın Rusya ile doğrudan temas kurmaktan kaçındığını belirterek, Moskova’nın tüm ülkelerle karşılıklı saygı ve çıkar temelinde ilişkiler geliştirmek istediğini açıkladı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İsrail’in bölgede barış girişimlerini sabote ettiğini belirterek, “Kan dökülmesine dönük strateji izliyor İsrail” dedi. Çelik, ateşkesin korunmasının önemine dikkat çekti.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 2025 Yılı Faaliyet Raporu görüşmelerinde ilçeye kazandırılan projeleri, devam eden yatırımları ve yeni dönem hedeflerini anlattı.
Türkiye’nin İlk Parfüm Ödülleri Sahiplerini Buldu Parfüm dünyasının en prestijli ödül törenlerinden biri olan Marie Claire Fragrance Awards, MG International Fragrance Company’nin platin sponsorluğunda bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlendi.
Lübnan Başbakanı Nawaf Salam, İsrail’in son hava saldırılarında hayatını kaybedenler için 9 Nisan Perşembe gününü ulusal yas günü ilan etti.
İçişleri Bakanlığı’nın Resmî Gazete’de yayımlanan yeni yönetmelik değişikliğiyle çarşı ve mahalle bekçilerinin çalışma saatleri ile görev usullerine ilişkin yeni kurallar yürürlüğe girdi.
Türk Hava Yolları, 2026 yılı mart ayına ilişkin trafik sonuçlarını açıkladı. Şirket, mart ayında toplam 7,2 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 büyüme kaydetti. Yolcu doluluk oranı ise 6,1 puan artışla yüzde 83,6’ya yükseldi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan’daki Hizbullah hedeflerine yönelik saldırıların devam edeceğini açıkladı. Netanyahu, ülkesinin kuzey sınırındaki güvenliği sağlamak amacıyla operasyonların sürdürüleceğini söyledi.
Bağcılar Belediyesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz eğitim hizmeti veren Bilgi Evlerine bir yenisini daha ekledi. Yenigün Mahallesi’nde inşa edilen yeni Yenigün Bilgi Evi’yle birlikte ilçedeki Bilgi Evi sayısı 9’a çıktı.