Güncel

J Plakalı Araçların Çalışma Süresi Yıl Sonuna Kadar Uzatıldı

Malatya’da J plakalı araçların 31 Ağustos 2026’da sona erecek tahsis ve askı süreleri, alınan karar doğrultusunda yıl sonuna kadar uzatıldı.

Aktüel Gazete

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Üyesi Mustafa Bayındır ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret etti. Görüşmede J plakalı araç sahiplerinin yaşadığı sorunlar ve sektör temsilcilerinin talepleri ele alındı.

Yapılan değerlendirmelerin ardından, çalışma süresinin sona ermesi nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla J plakalı araçların tahsis ve askı sürelerinin 31 Aralık 2026’ya kadar uzatılması kararlaştırıldı.

Sadıkoğlu, alınan kararın sektör açısından önemli olduğunu belirterek, araç sahiplerinin yaşadığı sorunların çözümü konusunda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür etti.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu, bundan sonraki süreçte de üyelerin ve sektör temsilcilerinin karşılaştığı sorunların çözümü için ilgili kurumlarla görüşmelerin sürdürüleceğini ifade etti.

SIRADAKİ HABERTrabzon Raylı Sistem Projesinde İlk Adım 1 Eylül’de Atılacak