Lüksün direksiyonunda bir kadın: Hilal Aysal

Aysal, Rolls-Royce'un otomotiv dünyasında gerçek bir rakibi olmadığını, onu diğer lüks ürünlerle eşdeğer gördüğünü ifade etti.

Teknoloji Yayın: 09 May 2025 - Friday - Güncelleme: 09.05.2025 19:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Rolls-Royce'un Türkiye operasyonlarının başında bulunan Hilal Aysal, babasının hayaliyle bu göreve geldiğini ve ultra lüks segmentte markanın rakipsiz olduğunu belirtti. Türkiye pazarında Rolls-Royce'un küçük bir paya sahip olmasına rağmen prestij ve konfor açısından benzersiz olduğunu vurgulayan Aysal, fiyatların kişiselleştirmeyle 3 milyon Euro'ya kadar çıkabildiğini aktardı. *Türkiye’de İş Dünyası Dergisi*’ne konuşan Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysa, kadın sürücülere yönelik eleştirilere de değindi ve bu algının yanlış olduğunu ve kadınların özgüvenli olmaları gerektiğini savundu. Sektörde kadın yönetici olmanın zorluklarını aşarak başarılı olduğunu ifade eden Aysal, otomotiv sektörüne girmek isteyen kadınlara cesaretli olmalarını tavsiye etti. Rolls-Royce'un Türkiye pazarındaki potansiyeline inandığını belirten başarılı iş insanı Hilal Aysal, hedeflerinin doğru ürünü doğru müşteriye ulaştırmak olduğunu söyledi. Aysal, Rolls-Royce'un otomotiv dünyasında gerçek bir rakibi olmadığını, onu diğer lüks ürünlerle eşdeğer gördüğünü ifade etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.