MELTEM YILMAZKAYA "ANNELİK GÖNÜLLÜ BİR DELİLİK"

Güldür Güldür ekibinin Mehtap’ı başarılı tiyatro oyuncusu Meltem Yılmazkaya annelik hakkında hissettiklerini, hayatındaki değişiklikleri ve Anneler Günü mesajını MAG özel içeriğinde anlattı.

Güncel Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 10:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"Annelik, sevgiyi ve kaygıyı en uçta yaşadığınız, gönüllü bir delilik hâli" açıklamasında bulunan Meltem Yılmazkaya anne olmasıyla birlikte hayatında gerçekleşen değişiklikler ile ilgili şunları söyledi:" Bir süre İspanya’da olacağımız için, Toprak orada doğdu ve eşimle bebeğimize ikimiz bakıyoruz. Herkesten uzak olmak, özlemek, değişen hormonlarla birlikte gelgitler yaşamak çok normaldi ancak zordu süreç. Zor olacağını tahmin ediyordum ama öğrendim ki konu evlat olunca her şeyi yapacak gücü bir şekilde buluyorsunuz. Sizi siz yapan şeylerden fedakârlık da yapıyorsunuz ama biliyorsunuz ki bu bir süreç ve hayat eskisi gibi olmasa da benzer şekilde akacak."

 

Anneler Günü mesajını da paylaşan Meltem Yılmaz " Anaç olmak ve anne olmak aynı şey değilmiş, benim en büyük farkındalığım bu oldu. Anne olmadan önce herkes, “Sen çok anaçsın, anne olmalısın.” diyordu sürekli. Annelik büyük bir emek, sabır ve çoğu zaman vazgeçişler de içeriyor. Anaçlık hemen her canlıya gücünüzün yettiği kadar gösterdiğiniz ilgi, sevgi, şefkat; ama annelik bazı eksik olduğunuz hallerde, herhangi bir neden kabul etmiyor. O gücü her zaman bulmanız gerekiyor. Kendi isteğiyle bu hayata gelmeyen, sizin bakımınıza sevginize ihtiyacı olan küçük bir insan oluyor artık hayatınızda. Kalbinde anneliği hisseden, anne olan herkese, her şeyi göğüsleyebileceğimiz sağlam kalpler diliyorum. Hepsi “iyi ki” var!" diyerek sözlerini noktaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.