islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş

Polislerden Yeni Çağrı: “Sesimizi Duyun”

Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan polisler, sosyal medyada başlattıkları #PolisinFeryadı kampanyasına destek vermeye devam ediyor

GÜNCEL Yayın: 30 Eylül 2025 - Salı - Güncelleme: 30.09.2025 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Mesleki sorunlarını gündeme taşıyan polisler, maaşların düşük olması, uzun mesai saatleri ve özlük haklarının sınırlı kalması nedeniyle seslerini duyurmak istiyor.

Polisler, çalışma koşullarının iyileştirilmemesi halinde hem personel motivasyonunun düştüğünü hem de kamu hizmetinde verimin azaldığını dile getiriyor.

Polislerin öne çıkan istekleri:

  • Maaş artışı ve ek ödemeler

  • Fazla mesai ücreti ve gece nöbeti tazminatı

  • Daha adil bir mesai düzeni

  • Sendika hakkı tanınması

  • Polis Meslek Kanunu’nun çıkarılması

  • Özlük haklarının genişletilmesi

Polisler, “Vatandaş için görevimizi en zor şartlarda yerine getiriyoruz. Artık bizim de hakkımızı gözetin” diyerek yetkililere çağrı yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.