" Şiirden Şarkıya İstanbul " konseri müzikseverlerle buluşuyor

Avrupa Müzik Topluluğundan dev bir konser daha geliyor

Kültür Sanat Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 14:10:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News
Avrupa Müzik Topluluğundan dev bir konser daha geliyor. Adını sosyal sorumluluk projeleriyle duyuran Avrupa Müzik Topluluğu 9 Mayıs'ta " Şiirden Şarkıya İstanbul" konseri ile müzikseverlerle buluşuyor.
 
 
DurakMedya'da yer alan habere göre " Şiirden Şarkıya İstanbul " konseri hakkında bilgi veren Avrupa Müzik Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Beyaztaş , tüm müzikseverleri bu etkinliğe davet ettiklerini söyledi. Murat Beyaztaş " Bizler Avrupa Müzik Topluluğu olarak müzikseverlerle yeniden buluşmanın heyecanın yaşıyoruz. Farklı dönemlere ait pek çok şarkıyı bir araya getirerek İstanbul'un tarihini ve kültürünü bir kez daha müzikseverlerin beğenisine sunacağız. Konserimize tüm İstanbul'luları bekliyoruz " dedi.
 

9 Mayıs Perşembe günü Cemil Candaş Kent Kültür Merkezinde yapılacak olan konser saat 20:00'da başlayacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.