Aydınlar Ocağı'ndan Enine Boyuna Kıbrıs Meselesi!

İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü mimar Süleyman Uluocak yaptı

Güncel Yayın: 10 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2023 17:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Aydınlar Ocağı Genel Merkezi’nin organize ettiği ‘KIBRIS’TAKİ SON GELİŞMELER’ konulu kahvaltı programında Kıbrıs’taki haklarımız, Maraş Bölgesi ve Avrupanın Kıbrıs'a bakışı masaya yatırıldı. İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü mimar Süleyman Uluocak yaptı. 


Kıbrıs Milli Koordinasyon Komitesi Başkanı, Aydınlar Ocağı  İlim-İstişare Kurulu Üyesi Yakan Cumalioğlu ’nun Konuşmacı olarak katıldığı programda önemli konu başlıkları işlendi.

Kıbrıs Maraş Bölgesi, Kıbrıs'ın dünyaca tanınması ve uygulanacak stratejileri anlatan Cumalioğlu konu ile ilgili makalelrinden paragraflar okudu.

Kıbrıs'ta 1974 harekatında görev yapan askerlerin de geldiği toplantı Kıbrıs'ın tam bağımsız bir devlet olarak tanınması için düğnya ülkeleri ve Türk cumhuriyetleriyle daha sıkı bir işbirliği olması gerektiği belirtildi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.