Güneydoğulu Meclis Üyelerine Görkemli Tanıtım Toplantısı!

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Güneydoğulu meclis üyelerinin görkemli tanıtımına evsahipliği yaptı.

Güncel Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 23:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Güneydoğulu meclis üyelerinin görkemli tanıtımına evsahipliği yaptı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinden Meclis Üyesi adaylarının tanıtımı için yapılan toplantı tam bir gövde gösterisine dönüştü. Adaylar 5 yıldır Gençlik kolları başkanlığı yapan Emrehan Sav, Abdülhakim Kaya, Işıl İlgin Oktay, Nimet Varşıllı, Ömer Ekin ve Gökhan Turgay konuşmalarıyla ayakta alkışlandılar. Emrehan Sav için hazırlanan slayt gösterimi sık sık sloganlarla ve tezahüratlarla kesildi.

Zeytinburnu Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Adayı Ömer Arısoy yaptıkları kısa konuşmada her geçen gün daha güçlendiklerini, bu coşkulu kalabalığın güçlerine güç kattığını belirterek meclis üyesi adaylarına ve destek veren hemşehrilerine teşekkür ettiler.

Toplantıya İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya, Zeytinburnu Tekstil Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Uğur Çakar, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı A. Fuat Bodur, İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe de katıldı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.