Halis Kahriman Medeni Yılmaz’ı Basınla Buluşturdu

Halis Kahriman aday adaylığı sırasında açtığı Deva Partisi Seçim bürosunda Deva Partisi 3. Bölge milletvekili adayı Medeni Yılmaz için yemekli bir program düzenledi.

Güncel Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 18:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Deva Partisi Esenyurt Eski  İlçe Başkanı Halis Kahriman seçim çalışmalarına aralıksız destek vermeye devam  ediyor.

Halis Kahriman aday adaylığı sırasında açtığı Deva Partisi Seçim bürosunda yaptığı çalışmalarla ilgili basını bilgilendirmeye önem veriyor.

Kahriman  son olarak Deva Partisi 3. Bölge milletvekili adayı Medeni Yılmaz için yemekli bir program düzenledi.

nevşehir seks hikayeleri

Programa bölgenin gazetecileri ve siyasileri yoğun ilgi gösterdi.

Programda Medeni Yılmaz’a iki dönem Muş Milletvekili olarak görev yaptığı halde şimdi neden İstanbul 3. Bölgeden aday olduğu soruldu.

Medeni yılmaz milletvekili bölgesi takdiririn  Genel Merkez ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yetkisinde olduğunu belirtti.

İstanbul 3. Bölgenin sorunları hakkında sorulan sorulara da ‘Tüm sorunlara İstanbul bağlamında bakıyoruz, bunun içinde Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca önceliğimizdir’ dedi.

Ayrıca Medeni Yılmaz’a ‘Neden Halis Kahriman milletvekili adayı olmadı, oysa bölgeyi en iyi bilen, bölgeye çok emeği olan ve bölgede çok sevilen biri olmasına rağmen neden gösterilmedi?’ şeklinde birçok gazeteciden soru geldi.  Yılmaz şöyle dedi: ‘Halis Kahriman bölge için de Deva Partisi için de çok değerli bir isim. İnşallah onu Esenyurt Belediye Başkanı olarak görürüz.’

3 MİİLETVEKİLİ ÇIKARSA 2’Sİ DEVA PARTİSİNİN OYLARI İLEDİR’

Esenyurt Eski İlçe Başkanı Halis Kahriman da 3. Bölgede Deva Partisi’nin etkisi nedir, oy oranı nedir, şeklindeki bir soruyu şöyle cevapladı: ‘Bölgede CHP’nin oyu ve çıkardığu milletvekili sayısı bellidir. Bizim çalışmalarımızla bu oyu çok ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Mesela eğer burada 3 milletvekili fazla çıkarırsa biri diğer partilerin olarak değerlendirilirse diğer iki milletvekili Deva Partisi seçmeninin oyu ile gelmiş demektir. Buna gönülden inanıyorum. Çünkü Esenyurt’u, Beylikdüzü’nü iyi tanıyorum, seçmenimi de iyi biliyorum, beni mahçup etmeyeceklerine de eminim.'

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.