Hülya Avşar: “Anneanne olmaya hazırım”
Ünlü sanatçı Hülya Avşar, kızı Zehra’nın özel hayatıyla ilgili yöneltilen sorulara samimi bir yanıt verdi. Avşar, “Anneanne olmaya hazırım, Allah torunlarımı da görmeyi nasip etsin” diyerek ileride torun sahibi olma isteğini dile getirdi.
MAGAZİN
Yayın: 08 Aralık 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 08.12.2025 22:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.

Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden Hülya Avşar, bir etkinlik çıkışında gazetecilerle sohbet etti. Kızı Zehra’nın ilişkisi hakkındaki sorulara içten bir şekilde yanıt veren Avşar, anneanne olmaya hazır olduğunu söyledi.
“Güzel bir evlat yetiştirdiğimi düşünüyorum. Her ortamda nasıl davranması gerektiğini bilen bir kızım var. Allah bana torunlarımı da göstermeyi nasip etsin” ifadelerini kullanan Avşar, Zehra’nın uzun süredir birliktelik yaşadığını hatırlattı..
Avşar ayrıca, kızının özel hayatına müdahale etmediğini belirterek, “Kararlarına saygı duyuyorum, mutluluğu benim için yeterli” dedi.
Yorumlar (0)







