Hülya Avşar'a 40 sene sonra yine şarkı yazıldı

Sanatçı Mecit Can " Maviş Hülya Avşar" şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunarken, ünlü şarkıcı Hülya Avşar kendisine yazılan şarkıyı sayfasında paylaşmayı ihmal etmedi

Magazin Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 12:15:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
İbrahim Tatlıses'in yıllar önce gözlerine ithaf ettiği "Mavi Mavi" şarkısından sonra Avşar kızına ikinci kez şarkı yazıldı. Sözleri ünlü sanatçı Ertuğrul Polat'a müziği Murat Kılıç'a ait olan " Maviş Hülya Avşar" şarkısı müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ünlü şarkıcı kendisine yazılan şarkıyı sayfasında paylaşmayı ihmal etmedi. 
 
DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre ünlü sanatçı Hülya Avşar için şarkı yazdılar. İbrahim Tatlıses'in 40 sene önce Hülya Avşar için yazdığı şarkı sonrası yeniden ünlü sanatçı için şarkı yazıldı. Ünlü besteci ve sanatçı Ertuğrul Polat tarafından yazılan sanatçı Mecit Can tarafından seslendirilen " Maviş Hülya Avşar" şarkısı büyük ilgi gördü. Sanatçı hayranı olduğu ve çok sevdiği Hülya Avşar şarkısı için klip çekmeyi de ihmal etmedi. Dijital platformlarda yerini alan şarkı için Hülya Avşar ise sayfasında paylaşarak destek verdi. 
 
İşte o şarkı sözleri: 
 
 
Hülya Avşar Maviş 
 
O yar beni kül ediyor mavişim maviş
Güzelim benim bebeğim benim 
Seni seveyim öl de öleyim
Hülya Avşar mısın canım gözlere bakın
Deniz mavisi güzel ötesi kalbimin sesi Hülyalım benim
 
Maviş maviş maviş maviş
 
Ben bir garip sevdalıyım tut ellerimi
Sar bedenimi öpeyim seni sevdiğim benim
Hülya Avşar mısın canım gözlere bakın
Deniz mavisi güzel ötesi kalbimin sesi Belalım benim
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.