Işık Çelik'ten Metal Expo Fuarı'nda Gövde Gösterisi!

Demir çelik sektörünün fuarı İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Güncel Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Demir çelik sektörünün fuarı İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

METAL EXPO, 28 Eylül - 01 Ekim 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nde sektör temsilcileriyle buluşan Metal Sanayii’nin temsilcileri içinde büyük bir paya sahip olan Işık Çelik görkemli standı ve personeliyle dikkat çekti.

Işık Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan ve oğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Baylan yaptıkları kısa açıklamada fuarın çok verimli geçtiğini ve sektör için önemli görüşmelerin yapıldığını belirttiler.

Fuarda Işık Çelik Akaryakıt Bölge Satış Müdürleri Seyfettin Tetik ve Can Özdemir de ziyaretçilerle tek tek ilgilendiler.

 

IŞIK ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER:

1965 yılında Işık Ticaret olarak demir-çelik alanında faaliyetlerine başlayan firmamız IŞIK ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla sektörde her geçen gün büyüyerek yoluna devam etmektedir.

IŞIK ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., Türkiye demir-çelik sektörünün başlıca merkezlerinden Karabük ilinde kuruludur. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2023 yılında devreye aldığı 70.000 m2 lik  modern tesisinde uluslararası kalite standartlarına uygun nervürlü inşaat demiri, köşebent, silme, lama, kare, düz yuvarlak ve altıköşe mamüllerinin üretimini gerçekleştirmektedir.

 

YILLIK 150.000 TON

Herzaman kaliteyi ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz 150.000 ton üretim ile Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyoruz.

 

5 KITAYA İHRACAT

Uluslararası kalite standart ve normlarına göre üretmiş  olduğumuz  ürünlerimizi 100 den fazla ülkeye ihrac etmekteyiz.

 

400 FARKLI ÜRÜN

Kendi fabrikamızda ürettiğimiz 400’den fazla demir-çelik ürünü ile bir çok farklı sektöre hizmet vermekteyiz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.