Kadir Sarışık “Kafamda Delice Hikayeler” Gösterisiyle Ankara Çankaya Sahnede

Yeni oyunu “Kafamda Delice Hikayeler” ile gündelik hayata odaklanan Kadir Sarıışık, yeni gösterisinin Ankara Çankaya Sahnede oynanacağını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıışık, “Yeni stand up gösterim, Ankara’da, nisan sonunda sergilen

Kültür Sanat Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yeni oyunu “Kafamda Delice Hikayeler” ile gündelik hayata odaklanan Kadir Sarıışık, yeni gösterisinin Ankara Çankaya Sahnede oynanacağını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıışık, “Yeni stand up gösterim, Ankara’da, nisan sonunda sergilenecek. Gerçekten çok heyecanlıyım. Çünkü bu benim ilk profesyonel gösterim olacak. Bu nedenle ayrıca bir özen gösteriyorum. Oyunu kendim yazdım. Bu süreç de oldukça yorucuydu ama ben çok mutlu oldum. Umuyorum ki gösterimi izleyen herkes, benim aldığım keyfi alabilir.” ifadelerinde bulundu.

Gösterisi için uzun bir süre boyunca titizlikle çalıştığını belirten Sarıışık, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Açıkçası oyunu da kendim yazdığım için süreç biraz zorluydu. Çünkü yazdıklarımı beğenmediğim, tekrar yazdığım zamanlar oldu. En iyisini oluşturmak istiyordum. Elbette bu durum, yorulmama neden oldu. Ama bir iş yapılacaksa onun en iyi şekilde yapılması gerektiğini düşünürüm. Bu nedenle hangi sektörde olursa olsun işimi profesyonel bir şekilde tamamlamak için elimden geleni yaparım. Elbette oyun yazmak doğrudan yaratıcılıkla alakalı olduğundan, çok daha fazla emek gerekiyor. Fakat yaratıcılığı geliştiren oyun yazma sürecinin de çok değerli olduğuna inanıyorum. Ayrıca gösterilerimi kendim yazmayı çok seviyorum.”

“Kadın Erkek İlişkilerine Dair Detaylar Var”

Oyununda kadın-erkek ilişkilerine dair detaylar bulunduğunu, kadın ve erkek iletişiminin her zaman komedi unsurlarını barındırdığını belirten Kadir Sarıışık, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Kadın ve erkek hayata çok farklı baktığı için oldukça komik bir diyalog ortaya çıkabiliyor. Bu, hayatın ta kendisi. Bu nedenle oyunumda hayata dair bu tür detayları vermek istedim.”

“Türklerin Teknoloji ile İmtihanı da Gösterinin Konuları Arasında Yer Alıyor”

Türklerin teknoloji ile imtihanlarının son derece komik olduğunu, bu nedenle gösteri de bu konuya da yer verdiğini belirten Kadir Sarıışık, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Türkler teknoloji ile çok zorlu bir sınavdan geçebiliyor. Bu ise oldukça komik ayrıntıların ortaya çıkmasını mümkün kılıyor. Bu nedenle gösterimde halkımızın bu tutumunu da kullanmak istedim. Aslında hepimiz aynı durumdayız. Bu ise çok daha keyifli bir ortamın oluşmasını sağlıyor.”

Kadir Sarıışık’ın “Kafamda Delice Hikayeler” adlı stand up gösterisi 28 Nisan Cuma Saat 20:00’da Çankaya Sahnede sergilenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.