Katerina Ekşioğlu “Fall Winter 24” Koleksiyonunda da İlhamını, Güçlü Kadınlardan Alıyor

Bu yılki Milano Moda Haftası’na katılan Türk markalar arasında yer alacak olan Katerina Ekşioğlu, 24 Eylül Pazar günü düzenleyeceği defile ile 12 parçalık Fall/Winter 2024 koleksiyonunu modaseverler tarafından merakla bekleniyor.

Güncel Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 12:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Bu yıl 19-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Milano Moda Haftası’nda “Fall Winter 24” koleksiyonunu ilk kez modeseverlere tanıtacak olan Katerina Ekşioğlu, yeni koleksiyonun tasarım sürecinin anahtarının “Tasarımı Keşfetmek” olduğunu dile getiriyor.

 

Her koleksiyonunda ilhamını güçlü kadınlardan alan Katerina Ekşioğlu, Fall Winter 24” koleksiyonunun tasarım sürecinde de kalabalığın arasından sıyrılmaktan korkmayan, iyi bir zevke ve detayları  birleştirme yeteneğine, zarafete, dünyayı algılama kolaylığına ve hassasiyetine sahip güçlü, iradeli kadınlardan etkilendiğini belirtiyor. 

 

İlk Kez Milano Moda Haftası’nda Tanıtılacak

19-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Milano Moda Haftası’nda “Fall Winter 24” koleksiyonunu ilk kez modeseverlere tanıtacak olan Katerina Ekşioğlu, yeni koleksiyonunda geleneksel olarak sade olsa bile çekici bir görünüm elde etmek istediğini ve farklı kesim teknikleriyle tanıdık şekilleri alışılmadık hale getirdiğinden bahsediyor. Tasarım sürecinde karmaşık, zor desenleri alıp temiz bir sonuç yaratmak, hareket ve hacim yaratırken canlı bir uyum sağlamayı düşündüğünü ifade eden Ekşioğlu’nun, FW’24 koleksiyonu keskin çizgileri ve parlak aksesuarların kontrastıyla kadın vücudunun kıvrımlarını vurguluyor. 

 

Bu yılki Milano Moda Haftası’na katılan Türk markalar arasında yer alacak olan Katerina Ekşioğlu, 24 Eylül Pazar günü düzenleyeceği defile ile 12 parçalık Fall/Winter 2024 koleksiyonunu modaseverler tarafından merakla bekleniyor. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.