Kültür Sanat Merkezi'ne İlamsız Tahliye!

Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Geçen yıl yaşadığımız kira krizini anlaşma yoluna giderek hallettik ancak ben mahkemenin kapandığı kanaatine vardım, meğer kapanmamış.

Güncel Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bersez Sanat Fabrikası Yerle Bir!

Ses sanatçısı ve sanat danışmanı Mustafa Sezgin’in sahibi olduğu Bersez Sanat Fabrikası mal sahibinin ihbarsız tahliye kararı ile ve polis eşliğinde boşaltıldı.

Geçen yıl yaşadıkları kira krizi yüzünden mahkemelik olan taraflar anlaşma yoluna gitmiş ve bir yıl boyunca kiralar ödenmiş olmasına rağmen bu olayın meydana gelmesi üzücü sonuçlar doğurdu.

Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Geçen yıl yaşadığımız kira krizini anlaşma yoluna giderek hallettik ancak ben mahkemenin kapandığı kanaatine vardım, meğer kapanmamış. Bugün de polis nezaretinde avukat gelip tahliye işlemlerini yapacaklarını söyledi. Bizim mahkeme kararına diyecek sözümüz olmadığı için işyerini komple boşalttık ancak bütün elektronik aletlerimiz mahvoldu. Mobilyalarımız çöp oldu. İtibarımız beş paralık oldu. Oysa biz burada çocuklara sanat eğitimi verdik yıllarca. Karşılığı bu mu olmalıydı. Çok mağduruz. Bununla ilgili biz de mahkemeye başvuracağız. Böyle bir adaletsizlik olmaz, olmamalı. Eğitim kurumuna böyle ihbarsız tahliye kararı çıkmamalıydı.’

Mustafa Sezgin eşyalarının perişan olduğunu belirterek bir çoğunu hurdacıya vereceğini ve bunun vebalinin işyeri sahibine ait olduğunu belirtti ve Adalet istiyorum’ dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.