Necla Nazır'ın son halini kızı paylaştı

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır ve oğlu ile iftara gitti. Türk Sineması'nın ünlü oyuncularından Necla Nazır, uzun yıllar sonra ilk kez görüntülendi

Magazin Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 10:17:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, baba mesleği olan müziği bıraktığını açıklamış ve annesi gibi yaşam şeklini değiştirerek tesettür giyimi tercih etmişti. Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır ve oğlu ile iftar yaptı. Türk Sineması'nın efsane aktrislerinden Necla Nazır, uzun bir süre sonra ilk kez görüntülendi. Türk Sineması'nda güzelliği ve başarısıyla bir döneme damga vuran efsane oyunculardan Necla Nazır, 1976-2007 yılları arasında Ferdi Tayfur ile evli kalmış ve bu evliliğinden kızı Tuğçe Tayfur dünyaya gelmişti. Sinemaya 1972 yılında katıldığı Ses Dergisi Sinema Artisti yarışmasıyla katılan Necla Nazır, yarışmada sinema güzeli unvanını elde etmişti. Nazır; Ben Doğarken Ölmüşüm filmi ile oyunculuğa adım atan Nazır; Umut Dünyası, Bir Ana Bir Kız, Ateş Böceği, Çapkın Hırsız, Delisin, Yatık Emine, Çarıklı Milyoner gibi pek çok filmde başrol oynamıştı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.