Ömer Arısoy: 'Kentsel Dönüşüm'de Çok Hızlı Adımlar Atmalıyız'

Ömer Arısoy: 'Kentsel Dönüşüm'de Çok Hızlı Adımlar Atmalıyız'

Güncel Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 22:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Zeytinburnu Belkediye Başkanı Ömer Arısoy,: 'Kentsel Dönüşüm'de Çok Hızlı Adımlar Atmalıyız' dedi.

Zeytinburnu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Başkanla Akşam Çayı toplantısının bu haftaki adresi Sümer Mahallesi Adnan Kahveci Sokakta bulunan Işık Kıraathanesi idi.

Başkan Arısoy burada çay sohbeti eşliğinde mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

Minik öğrencilerden ve kadınlardan gelen sokak hayvanlarına barınak ve mama ihtiyacını gidereceklerini belirten Arısoy, Kentsel Dönüşümle ilgili de çok hızlı hareket edilmesi gerektiğini belirterek, özellikle ada bazında dönüşümlerin çok karlı olacağını söyledi.

Binalardam karot alınmasından daha önemli şeyin komşuların uzlaşması olduğunu belirten Arısoy, daha da önemli meselenin komşuların uzlaşması olduğunu sözlerine ekledi.  Arısoy 5 yılda 5 bin konutun dönüşümünü sağladıklarını ve bunun nedeninin de 2019'da ilk icraatlarının Kentsel Dönüşüm Merkezi kurarark dönüşüme hız vermeleri olduğunu belirtti.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.