Penfest'e 100 bin Dolarlık Dolmakalem Damgasını Vurdu!

Kalem markalarının tüketicilere buluştuğu bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Penfest'e 100 bin dolarlık dolmakalem damgasını vurdu..

Güncel Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 12:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber: Fatma Çiçek Geyik 

Kalem markalarının  tüketicilere buluştuğu  bu  yıl  dördüncüsü  gerçekleşen Penfest'e 100 bin dolarlık dolmakalem damgasını vurdu.. 
    Her yıl Çırağan  Sarayında tertiplenen dünyaca ünlü markaların yanısıra usta hattat,kaligrafi ve sektörünün sanatçılarının katılım sağladığı festivalde workshoplar,kalem üzerine söyleşiler, atölyeler düzenlendi. 
Cumhuriyetin 100.Yıl'ına özel tamamı el işçiliği ile hazırlanmış Zeki Karaca imzalı 100 bin dolarlık kalem  ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Kalemin üzerinde Cumhuriyetimizi temsil eden simgeler elmas,pırlanta, altından  motiflerle bezenmiş.
   Penfestte ayrıca ziyaretçilere farklı deneyimler için  farklı mürekkep çeşitlerinin  keşfetmeye için Mürekkep Bar da yer aldı.
   Penfest Orginizasyon Yöneticisi  Cenk Sesigüzel " Kalemden,deftere,yazı aksesuarların,mürekkep çeşitlerinin binlerce örneğinin  bulunduğu festivale 62 Marka yer aldı."dedi.
 İş dünyası,bürokrat,politika,sanatcive kalem tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği  festivalin ziyaretçileri arasında dolmakalemlere olan ilgisi ile tanınan eski dönem Meclis Nişanı Mustafa Sentop,Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derreği  Başkanı  Fuat  Bodur,Kaligrafi Sanatçısı  Fatma Geyik, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları  Başkan Yardımcısı  Elif Ece Korkut,  Hat ve Kaligrafi ekipmanı üreticisi Muhammed Benli Yazıtükanı Abdullah Özdemir Yakup Öner, Dolmakalem Tamircisi, Sarıkalem, Klarissa Maria,Marka Kalem,Thehouseofpens,Mad-Merantile,Kalemkeş, Diplomatlar Pensusa,Zeki Karaca,Başkent Kum Sanatı,Ebruhatsanat,Kaweco,Omas,Pulka,Murat Sönmez,Mibwork,Nibworks,Strikss ve birçok Marka yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.