Rumeli Camiasından Ömer Arısoy'a Tam Destek Hep Destek!

Ak Parti’nin 31 Mart seçimlerinde yeni Meclis Üyesi Adayları Cüneyt Tezcan, Emirhan Saray ve Hakan Güler'e tam destek veren hemşehrileri solonu hıncahınç doldurdular.

Güncel Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 13:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Zeytinburnu AK Parti İlçe Başkanlığı meclis üyelerini tanıtım programlarına devam ediyor. Rumeli ve Balkanlar’ın yani evladı fatihanların çocukları Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy ile yürümeye karar verdiklerii yoğun katılımla ve coşkuyla gösterdiler.

Ak Parti’nin 31 Mart seçimlerinde yeni Meclis Üyesi Adayları Cüneyt Tezcan, Emirhan Saray ve Hakan Güler'e tam destek veren hemşehrileri solonu hıncahınç doldurdular.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Sanat Merkezinde yapılan programda Rumeli, Balkanlar ve Batı Trakya Camiasını İBB’de ve Zeytinburnu meclisinde temsil edecek olan Cüneyt Tezcan, Emrehan Saray ve Hakan Güler kendilerini ve duygularını anlattıkları konuşmalarla herkesten tam not aldılar.

Kürsüye ilk çıkan gençliğin temsilcisi Rumelilerin başarılı genç işadamı Emrehan Saray çok duygulu ve anlamlı bir konuşma yaptı.

Saray, Rumelilerin bu vatanın öz evlatları olduğunu kendilerini evladı fatihan olarak gördüklerini belirterek herkesten ilde Murat Kurum’a, Zeytinburnu’nda da Ömer Arısoy’a sahip çıkmalarını istedi.

İkinci olarak kürsüye gelen Hakan Güler ise konuşmasına ’Yeniden Zeytinburnu Yeniden İstanbul’ diyerek başladı.

Güler. ‘Çok kıymetli hemşehrilerim; Belediye başkanımız Ömer Arısoy’un yaptıkları ortada. Biz yapılana bakarız. Bir tane sözünü çiğnemedi. Her dediğini hatta daha fazlasını yaptı. Demek ki yapacağını söylediğine de inanıyoruz.  'Yaptık, bitti.' düşüncesiyle değil, her zaman daha iyisini yapmalıyız.' anlayışıyla hareket ediyorsa, bizler de onun yol arkadaşları olarak aynı düsturu kendimize şiar edinmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın "Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda,  Zeytinburnu’nda Doğru işlerle Doğrudan Devam ve Yeniden İstanbul diyerek İstanbul’umuzu Muradına kavuşturacağız inşallah’ dedi.

AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Aday Listesinin Birinci Sırasında yer alan ve şu anda  Zeytinburnu Meclis üyesi olan Cüneyt Tezcan da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘Bizler Rumeliliyiz, yıllar öncesinden nice badireler atlatarak, nice zulümlere katlanarak başı dara düşen her kardeşimiz gibi bir eman bir esenlik yurdu olan ana yurdumuz Türkiye’ye baba ocağımız İstanbul’a gelmişiz. Türkiye gibi bir vatanımız İstanbul gibi bir yuvamız olduğu için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bizim zihniyetimiz aslını hiçbir zaman unutmaz. Ne Kıbrıs’ı ne Türkistan’ı ne Kafkasya’yı, ne Filistin’i ne de gönül ve iman coğrafyamızın özellikle gönlümüzde kapanmayacak olan Rumeli yarasını hiç unutmaz. ‘

TEZCAN: ‘İSTANBUL’DA FETRET DEVRİ SONA ERECEK’

Tezcan duygu dolu konuşmasına şöyle devam etti: ‘İstanbul’u fetret devrinden çıkaracağız. İstanbul’un kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Dirençli akıllı, dijital, üretken ve rekabetçi şehirler istiyorsak uğraştıran değil ulaştıran, mirasını geleceğe taşıyan bir İstanbul için murat kurum ve Ömer Arısoy için çalışacağız. Zeytinburnu tercihini yapacak. Ömer Arısoy’la yeni rekorlar kıracak. Buna yürekten inanıyoruz’

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasında  Rumeli ve Batı Trakya Camialarından Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a güçlü bir destek istedi.

Son olarak kürsüye gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Adayı Ömer Arısoy ise şunları söyledi: ‘Bütün meclis üyeleri özellikle genç kardeşimiz Emrehan Saray öyle güzel şeyler söylediler ki bana bir şey kalmadı. Ben de size buradan neler yaptığımızı anlatmayacağım. Siz her şeyin, her hizmetin farkındasınız. İçinizden 3 arkadaşımız meclis üyesi adayı, Özellikle Emrehan kardeşimizin seçilmesi için çok gayret etmelisiniz. Zeytinburnu’nda seçimler hiçbir zaman kolay olmamıştır. Ancak Allah’ın izniyle işimiz şimdi daha kolay. Fakat bu demek değildir ki her şey cepte keklik. Biz gayret etmezsek hiçbir şey gerçek olmaz. Gayret bizden takdir Allah’tan.’

Arısoy konuşmasında yaptıklarından çok yeni dönemde yapacakları üç önemli projeden bahsetti.  Arısoy, önümüzdeki dönem yatırımları arasında öncelikli olan ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle ilçe sınırları içerisine inşa edilecek 400 yataklı hastanenin projesinin bittiğini,  inşa çalışmalarına 1-2 ay içerisinde başlayacaklarını, . Zeytinburnu Stadyumunun projesinin tamamlandığını ancak bunun için Murat Kurum’un seçilmesi gerektiğini ve Kazlıçeşme otoparkının yerine yapılacak olan Seyir Terasının da inşaatına hemen başlanacağının müjdesini verdi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.