Tatilde evcil hayvanlarınızı emanet edeceğiniz akıllı pet ürünleri

Tatilde evcil hayvanlarınızı emanet edeceğiniz akıllı pet ürünleri

Güncel Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

 

Evcil hayvan sahipleri için seyahat dönemi artık endişe olmaktan çıkıyor. Geliştirdiği akıllı teknolojiler sayesinde evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılayan Petkit, seyahat sırasında bile minik dostlarınızın güvende ve mutlu olmasını sağlıyor. Otomatik mama dağıtıcılarından su pınarlarına, akıllı oyuncaklardan güvenlik kameralarına kadar geniş ürün yelpazesiyle Petkit, evcil hayvan sahiplerine gönül rahatlığıyla tatil yapma imkanı sunuyor.

2013’ten bu yana evcil hayvanların ve sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik inovatif çözümler geliştiren Petkit, tatil döneminde evde yalnız kalan patili dostlarının hayatını kolaylaştıracak ürünleri hayvan sahipleriyle buluşturuyor. 

Daha kolay temizlik, daha iyi bakım: Petkit Pura X Akıllı Kedi Tuvaleti

60 litre iç hacme sahip olan akıllı kedi tuvaleti Pura X, 7 litrelik atık kabı ile geliyor. PETKIT uygulaması üzerinden gerçek zamanlı ölçümler yapabiliyor. Çoklu kedi kullanımını destekleyen akıllı kedi tuvaleti, Otomatik Mod ve Planlanmış Mod olmak üzere iki farklı temizlik moduna sahip. Pura X, Bentonit, Tofu ve iki kumun birlikte kullanıldığı senaryoda sorunsuz çalışabiliyor. Bu sayede alternatif kum çeşitlerini tercih eden kişiler de cihazı rahatça kullanabiliyor. 

Kablosuz kullanım kolaylığı: Petkit Eversweet Max Su Pınarı

Petkit Eversweet Max, kablosuz kullanım imkanıyla evin her köşesinde kullanılabiliyor ve bu sayede evcil hayvanların kablolara takılmadan diledikleri gibi su içmelerini sağlıyor. Ayrıca cihaz, 5.000 mAh batarya kapasitesi ve her türlü enerji soruna karşı 83 güne varan pil ömrüne sahip. Petkit Eversweet Max’in 3 litrelik su kapasitesi sayesinde, evinde birden fazla patili dosta sahip kullanıcılar sık sık su ekleme zahmetine girmiyor. Akıllı su sebili, PETKIT uygulaması üzerinden patili dostlarının verilerini detaylı bir şekilde takip edebiliyor. 

2 hafta boyunca taze mama imkanı: Petkit Fresh Element 3 Akıllı Mama Kabı

Kuru, karışık kuru ve kuru mamayı tazeliğini kaybetmeden koruyan Fresh Element 3, ağırlık sensörü ile mama gramını belirtilen şekilde aktarıyor. Mama ile temas eden yüzeyler, paslanmaz çelik olduğundan, temiz ve sağlıklı beslenme imkanı sunuyor. Ayrıca cihaz, içerisindeki lityum pil sayesinde 2 haftaya kadar kesintisiz kullanım imkanı vaat etmekte. Akıllı cihaza entegre edilebilen kişiselleştirilmiş ses kayıtları, yemek zamanına alışmalarına yardımcı olabiliyor. 3 litre ve 5 litre hazne kapasitesi seçeneği sunan akıllı mama kabı, PETKIT uygulaması üzerinden patili dostlara özel bir beslenme planı oluşturmaya yardım ediyor. 

Evcil hayvanından ayrılamayanlar için: Petkit Breezy 2 Evcil Hayvan ÇantasıDahili fan sistemiyle evcil hayvanlara yolculuklarda temiz hava sağlayan çanta, ultraviyole koruma sağlıyor. Patili dostlara geniş görüş alanı sunulurken dahili aydınlatma ile çanta içindeki ambiyans kolayca değiştirilebiliyor. Çantanın yumuşak yastıklı sırt tasarımı, minik dostlarla beraber onları taşıyan kişilerin de rahat bir yolculuk yapmasını amaçlıyor. 

Evofone üzerinden satın alın

Evofone güvencesi ile tüketicilerle buluşan Petkit Pura X 17.499 TL; Petkit Eversweet Max 4.599 TL; Petkit Fresh Element 3 4.999 TL ve Petkit Breezy 2 2.999 TL fiyat etiketine sahip. Petkit akıllı kedi tuvaleti modelleri hakkında daha detaylı bilgilere Evofone.com adresinden ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.