TÜRKİYE’NİN İLK TASARIM GALERİSİ “GEO GALLERY” DE

Come As You Are - Kendin Olmanın Özgürlüğü LOUNGE WEAR MARKASI: “COME AS YOU ARE”IN İLK KOLEKSİYONU

Magazin Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul merkezli yeni bir giyim markası olan Come As You Are, moda dünyasına yenilikçi ve kapsayıcı bir soluk getiriyor. Tamamen yerel işçilikle ve sınırlı sayıda üretilen bu özel “Loungewear” koleksiyonu, kalite ve özgünlüğü ön planda tutarak tasarlandı.

 

Come As You ArePera’da bulunan House Of Geo’nun roofterasında koleksiyonun tanıtımı için bir davet düzenledi. Davete cemiyet, sanat ve tasarım dünyasından tanınmış isimler katıldı. Davete katılanlar arasında; Berrak TüzünataçMurat Türkili, Eliz Fındık, Gökhan Avcıoğlu, Ali Kalyoncu, Mine Kalpakçıoğlu, Yasemin Öğün, Özgür Masur da vardı.

 

Come As You Are, klasik ve modern dokunuşları bir araya getiren ürünlerinde, Gaziantep'in özel kutnu kumaşından ipek satene ve pamuklu kumaşlara kadar en kaliteli malzemeleri kullanıyor. Her bir parça, titizlikle ve özenle hazırlanarak kullanıcıların rahatlık ve şıklığı bir arada deneyimlemelerini sağlıyor.

 

Markanın temel felsefesi olan bütünleştiricilik ve birlik, ürünlerine de yansıyor. Bu anlayışla, Come As You Are'ınkoleksiyonundaki tüm ürünler unisex olarak tasarlanmış olup, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin herkesin kullanımına sunuluyor. Bu sayede, moda dünyasında yeni bir perspektif kazandırarak, herkesi kendi kimlikleriyle rahatça ifade etmeye davet ediyor.

 

Come As You Are'ın limited edition eşsiz ilk koleksiyonu GeoGallery’de sunuluyor. Koleksiyonun tasarımcısı Ender Sanal… Come As You Aremodanın ve konforun sınırlarını zorlayarak, herkesin kendisi olarak rahat hissettiği bir dünya yaratmayı amaçlıyor.

Come As You Are Instagram : @comeasyouare

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.