Uluocak Mimarlık Nuripaşa Konutları Projesini tanıttı

Mimar Süleyman Uluocak'ın Zeytinburnu Belediyesine Avan / Ön Projesini tasdik ettirdiği Nuripaşa Konutlarının kahvaltılı tanıtım toplantsı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Güncel Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

 

Zeytinburnu kentsel dönüşümde çözüm odaklı projelerle tanışmaya devam ediyor

Mimar Süleyman Uluocak'ın  Zeytinburnu Belediyesine Avan / Ön Projesini tasdik ettirdiği Nuripaşa Konutlarının kahvaltılı tanıtım toplantsı yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

İBB Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde yapılan ve hisse sahiplerinin katıldığı Kentsel Dönüşüm Tanıtım toplantısında Mimar Süleyman Uluocak şunları söyledi: '15 Parselden oluşan, 3.157 m2 Tapu Alanlı 2276 Ada üzerindeki mülk sahipleriyle anlaştık. 4 daire üzerine 15 katlı bloklardan oluşan projenin en önemli yanı mülk sahiplerinden bir kuruş almayacağız. Önümüzdeki yılın sonu itibariyle başlayacağımız projeyi 24 ayda bitirmeyi taahhüt ediyoruz.,'

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Süleyman Uluocak
15.05.2023 20:55
Sevgili Osman İslam, Size ve Aktüel ekibininize Teşekkür ederim.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.