Yasemin Demir'den "Başı Belalım" ile Muhteşem Geri Dönüş

Yasemin Demir, uzun bir aranın ardından yeni single çalışması "Başı Belalım" ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Magazin Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

O Ses Türkiye yarışmasında büyük beğeni kazanan ve milyonlarca dinleyiciye ulaşan Yasemin Demir, uzun bir aranın ardından yeni single çalışması "Başı Belalım" ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

15 yıldır profesyonel olarak sahnelerde yer alan Yasemin Demir, yeni şarkısı hakkında şöyle konuştu: “Büyük usta hemşerim İbrahim Tatlıses’in yıllar önce seslendirdiği bu şarkıyı her zaman büyük bir keyifle söyledim. Şarkının müzikleri Mustafa Beyazkuş’a ait. Beyazkuş, şarkıyı yeniden aranje etti ve bana 'Sana çok yakıştı, şu ana kadar kimse okumamıştı' dedi. Bu nedenle çıkış parçası olarak 'Başı Belalım'ı seçtim.”

Yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından seslendirilen ve daha önce kimsenin cover yapmadığı "Başı Belalım" şarkısının klibi, yönetmen Kemal Başbuğ tarafından Belgrad Ormanı'nda 10 saat süren bir çekimle tamamlandı. Klibin çekimlerinde, kendi doğal ortamlarında yaşayan çeşitli hayvanlar kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.