Yedikule Hisar Kafe Yenilenen Haliyle Hizmete Girdi!

Yedikule surlarının dibinde bulunan Hisar Kafe tarihî atmosferinde sandviçler, tatlılar, pastalar ve dondurma gibi çeşitli lezzetlerle hizmet veriyor.

Güncel Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 18:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Hisar Kafe tarihî atmosferinde sandviçler, tatlılar, pastalar ve dondurma gibi çeşitli lezzetlerle hizmet veriyor. Menüdeki tüm ürünler kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmış olup her damak tadına hitap ediyor. Ayrıca çay, soğuk içecekler ve kahve çeşitleri de menüde yer alıyor. Sıcak bir yaz gününde serinletici bir içecek veya soğuk bir kış gününde içinizi ısıtacak bir kahve eşliğinde bu tarihî atmosferde anılar biriktirebilirsiniz.

Hisar Kafe’de KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin ürünleri de satışa sunuluyor. Özenle hazırlanmış takılar, deri, porselen ve mefruşat ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu el emeği göz nuru ürünler sevdiklerine özel bir hediye arayanlar için de ideal bir seçenek sunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.