Yellow Elephant Burger'in açılışına siyaset dünyası akın etti

Bir çok ünlü ismin katıldığı açılış görkemli geçerken genç girişimci kısa süre içerisinde şubeleşmeye gideceklerini söyledi.

Güncel Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
İstanbul Pendik'te genç girişimci Hasan Türkay sahibi olduğu Yellow Elephant Burger'in açılışına siyaset dünyasına akın etti. Asöyledi. Açılış törenine Pendik Ak Parti ilçe Başkanı Özer Sarıkaya, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Metin Çiçek ,Şenel Korkmaz, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, Pendik Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk , Ak Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı,HAK-İŞ Kurucu Başkanı Mustafa Taşçı, Diyarbakır Federasyonu Başkanı Vahit Kaya , Van Erciş Konfederasyon Başkanı Murat Çevik , iş adamları Şemsettin Türkay, Abdullah Türkay, sanatçı Zorbey ve DurakMedya katıldı. Açılışta bir konuşma yapan genç girişimci Hasan Türkay İlk şubelerinin Pendik'te açtıklarını ve kısa içersinde başka ilçelere de şubeler açacaklarını söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.