1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında telafi eğitimi var!

Milli Eğitim Bakanı Özer: "(Deprem bölgesi) 10 ildeki öğrencilerimizin öğrenme kayıplarını telafi etmek için 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında telafi programı yapacağız." dedi.

Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 13:03:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News
illi Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen 10 ildeki öğrencilere yönelik 1 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde telafi programı uygulanacağını bildirdi. Özer, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu. Deprem bölgesinde eğitim öğretimin başladığı illere yönelik soru üzerine Özer, bölgedeki illeri depremlerden etkilenme durumuna göre 3 kategoriye ayırdıklarını belirtti. Özer, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 1 Mart'ta, Gaziantep, Osmaniye ve Adana'da 13 Mart'ta, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da hazır olan ilçelerde 27 Mart'ta eğitim öğretimin başladığını kaydetti. Bu kapsamda Malatya'da 8 ilçe, Kahramanmaraş'ta 2 ilçe, Hatay'da 7 ilçe, Adıyaman'da 5 ilçede 27 Mart itibarıyla eğitim öğretimin başladığını aktaran Özer, "Bugün itibarıyla artık deprem bölgesindeki tüm ilçelerde eğitim öğretim başlamış oldu." ifadesini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.