6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı’nda Anker rüzgarı

Anker, CNR Holding tarafından düzenlenen 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı’na katıldı. Anker’in piyasaya sunduğu yeni ürünlerinin tanıtıldığı fuarda, ürünler katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Güncel Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 00:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

 

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, CNR Holding tarafından düzenlenen 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı’na katıldı. Anker’in piyasaya sunduğu yeni ürünlerinin tanıtıldığı fuarda, ürünler katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı; karavan kullanıcıları, kamp ve doğaseverleri fuarda bir araya getirdi. Kamp ve karavan sektörünün önemli buluşma noktası olan fuarda, Anker de kamp ve karavan tutkunlarının ilgisini çekecek yeni ürünlerini sergiledi. Anker taşınabilir şarj cihazları, Soundcore hoparlörleri, Nebula projeksiyonları ve eufy Security ürünlerinin tanıtıldığı fuarda, Anker ürünleri katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

 

“Ürünlerimiz, kamp ve doğa tutkunlarının hayatını kolaylaştırıyor”

Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Direktörü Cem Bodur, fuarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Girişim ekosisteminden gelen bir marka olarak inovasyonun ve girişimin öneminin farkındayız. Bu yüzden her dönem inovatif, pratik ve her bütçeye uygun ürünler üretmeye devam ediyoruz. Son yılların yükselen değerlerinden kamp, karavan, tiny house ve doğa sporları sektörü de odaklandığımız alanlar arasında yer alıyor. Bugün dünyada 40 milyar euro pazar büyüklüğüne ulaşan bir sektörden bahsediyoruz. Ürünlerimizin ve yeniliklerimizin kamp ve doğaseverlerin de hayatını kolaylaştırması bizim için oldukça önemli. Bu fuarda da yer alarak ürünlerimizin katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşması oldukça sevindirici. ”

 

Kampta eğlencenin vazgeçilmezi: Soundcore hoparlörleri

Kampta eğlencenin sınırlarını zorlamak isteyenler Soundcore hoparlörleriyle aradığı eğlenceyi yakalıyor. Özel adaptif teknolojisi sayesinde hoparlörün yön ve konumuna otomatik olarak uyum sağlayarak ses kalitesini koruyan Anker Soundcore Motion 300 Bluetooth Hoparlör, küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar iyi ve benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Güçlü 30W stereo sese sahip Motion 300, 13 saatlik oynatma süresiyle gün boyunca kesintisiz müzik keyfi vadediyor. Dünyanın en portatif mekansal ses hoparlörü olan Anker Soundcore Motion X500 Bluetooth Hoparlör ise kablosuz yüksek çözünürlüklü sertifikalı ses özelliği ile müziği en iyi şekilde duymanızı sağlıyor. 20W yoğun sesle taşınabilir bir parti oluşturmak için BassUp™ teknolojisi kullanan Soundcore Flare 2 20W Bluetooth Hoparlör ve dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600 ise kamp ve doğa gezilerinin diğer ön plana çıkan ürünleri arasında yer alıyor. 

 

Seyir keyfi siz nerede istiyorsanız orada

Şehirden ya da evden uzak olmak televizyondan ya da filmlerden uzak olacağınız anlamına gelmiyor. Dünyanın ilk kablosuz dış mekan projeksiyon cihazı olan Nebula Mars 3’ün 1000 ANSI Lümen parlaklığı, 200 inç boyutu ve doğal 1080p çözünürlüğü ile her yerde sinema düzeyinde bir film deneyiminin keyfini çıkarmak mümkün. Cihazda var olan güçlü yapay zekâ, en iyi görüntüleme deneyimi için ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Üstün ses ve görüntü kalitesine sahip dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı Nebula Mars 3 Air ise, sinema tutkunlarına beyazperde keyfini zaman ve mekandan bağımsız dilediği yerde yaşatıyor. Anker Nebula Mars 3 Air, Netflix tarafından lisanslanan dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı olma özelliğini taşıyor. Bu sayede Netflix dahil tüm içerik ve uygulamalarınızı istediğiniz yerde izlemenizi sağlıyor. Aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabilen cihaz, çift 8W Dolby Ses özelliğiyle de size adeta bir sinema salonundaymışsınız hissini yaşatıyor. 

 

Kampta şarjınız hiç bitmesin

Laptop, tablet, telefon ile kulaklıkları, hızlı ve güvenli şekilde şarj etmek isteyen ve şarjım hiç bitmesin diyenler Anker’in Powercore Select 10000 mAh ile eğlencenin kesintiye uğramasını engelliyor. Anker 347 Taşınabilir Şarj Cihazı (PowerCore 40KmAh) ise süper büyük 40,000mAh hücre kapasitesi, iPhone 13 için 8.8, Samsung S22 Ultra için 6.8 ve MacBook Air 2020 için 2.3 şarj imkânı sağlıyor. USB-A ve 2 USB-C portuyla donatılmış olan taşınabilir şarj cihazı, dizüstü bilgisayar, telefon, tablet ve kulaklıkları şarj etmek için ideal. Anker 548 Taşınabilir Şarj Cihazı ise 60W ve 27W USB-C portlarıyla telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı aynı anda şarj etme imkânı sunuyor. Hareket halindeyken de hızlı güç için ideal olan 508 Taşınabilir Şarj Cihazının geri çekilebilir ışık ve bir SOS düğmesi, kesintiler veya diğer acil durumlar sırasında güvenlik için acil aydınlatma da sağlıyor.

 

Nerede olursanız olun eşyalarınız hep güvende

Kamp tutkunları için eşyaların güvenliği ve aradıklarını bulmaları her daim çok önemli. Tam da bu soruna çözüm getiren Anker’in yeni ürünü eufy Security SmartTrack Card ve SmartTrack Link ile eşya kaybetmek artık mümkün değil. Eufy Security ve Apple bul uygulamalarıyla çalışan eufy Security SmartTrack, 80 metreye kadar çalışma mesafesi, 80 db ses seviyesi, suya dayanıklılık ve 3 yıla kadar dayanan şarj özellikleriyle eşyalarınızı güvende tutuyor. Her iki cihazda da üstü kapalı olsa bile duyabileceğiniz kadar yüksek bir alarm sesi çıkarabiliyor, sessiz modda bile olsa telefonunuz sadece çift tıklamayla çalabiliyor. Ayrıca eufy Security uygulamasıyla kullanıldığında arkadaşlarınıza, ailenize eşyalarınızın konumu bildirme imkanı sunuyor.

 

Anker hakkında:

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, 2011 yılında Silikon Vadisi’nde kuruldu. Bugün Anker, şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarlarıyla ABD, Avrupa, Asya, Ortadoğu gibi birçok pazarda lider konumda yer alıyor. Anker ayrıca Soundcore, eufy,  Nebula, AnkerMake ve Anker Solix kategori markalarıyla tüketicilere kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojiler sunuyor. Anker Türkiye’de taşınabilir bataryalar, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon cihazları, BT kulaklık, hoparlör ve güvenlik kameraları kategorilerinde ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.