Abdülkerim Kaval'dan depremzedelere büyük destek!

Düzce'nin evladı Abdülkerim Kaval'dan depremzedelere büyük destek!

Güncel Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 08:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Astın felaketi sayılan ve merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından Türkiye’nin her ilinden resmi kurumların ve STK’ların yardım seferberliği devam ediyor. Düzce’de yoğun kış şartlarının yaşandığı  köylerden deprem bölgelerine yardımlarını  iletmek  isteyenlere “Düzcenin Evladı “ Abdülkerim Kaval vargücüyle yardımcı oluyor. 

Depremde yardım yapmak isteyip Yardım toplama merkezlerine imkanları olmadığından gidemeyenler için basında  telefon numarası ilan eden Kaval adreslerinden alınan eşya ve gıdaların Düzce Belediye’mize ve AFAD’a ulaştırılmasını sağladıklarını belirtti. Abdülkerim Kavak yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bu hizmetimizi iki panelvan araç ve üniversiteli gençlerimizle  birlikte yaptık. Yardım kampanyası yoğunluğu sürerken Üniversitelerin eğtimlerine ara verilmesi  ilan edildi. Bizlerde Düzce’mizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizden deprem yaşanan illerimizde ikamet edenlerin eşyalarını belirttikleri yurtlarından alarak istedikleri kargo ile adreslerine gönderilmesini sağladık.Ayrıca Düzce sınırları içerisinde ücretsiz nakliye hizmeti verdik.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.