islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Ahbaplar soruşturmasında 6 isim ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbaplar soruşturması kapsamında, kamuoyunun yakından tanıdığı 6 kişinin ifadesine başvurulacağı bildirildi.

GÜNCEL Yayın: 25 Temmuz 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2026 16:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

İSTANBUL – İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma çerçevesinde, bazı tanınmış isimlerin ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. İfade için çağrılan isimler arasında gazeteciler Fatih Altaylı, Ruşen Çakır ve Özlem Gürses, komedyen Şahan Gökbakar, oyuncu Hazal Kaya ile sosyal medya içerik üreticisi Fatih Koparan yer alıyor.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, söz konusu isimlerin bilgi ve beyanlarına başvurulacağı belirtildi.

Soruşturmanın devam ettiği, gelişmelerin ilerleyen süreçte kamuoyuyla paylaşılacağı aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.