Akare Yurt Dışındaki Yüzlerce Eğitim Kurumunu Ülkemize Getiriyor

Yirmi yılı aşkın süredir Türkiye’nin en büyük yurt dışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare Fuarcılık’ın 2023 yılı sonbahar fuarları başlıyor.

Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
 
 
Yirmi yılı aşkın süredir Türkiye’nin en büyük yurt dışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare Fuarcılık’ın 2023 yılı sonbahar fuarları başlıyor. İngiltere, Amerika, Finlandiya, Danimarka, Kanada, Avustralya ve İrlanda başta olmak üzere 30 farklı ülkeden 100’lerce okul yetkilisiyle her yıl 100 binden fazla öğrenciyi buluşturan fuarlar İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. Yurt dışında eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları adaylara yurt dışından gelen nitelikli tüm okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma ve detaylı bilgi alma imkanı sunuyor.
Her yıl Akare Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuarlar, yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrenciler ile yurt dışındaki nitelikli okulları bir araya getiriyor. Bu yıl 07-08 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde başlayacak fuarlar; 09 Ekim’de İstanbul Bostancı Dedeman’da, 11 Ekim’de Ankara Sheraton Hotel’de ve son olarak 13 Ekim’de İzmir Ege Palas Business Hotel’de gerçekleştirilecek. Yurt dışı eğitim alanında Türkiye’de kurulan ilk fuarcılık firması Akare, düzenlediği fuarlar ile 100 binden fazla öğrenciyi 30 farklı ülkeden 100’lerce okul yetkilisiyle buluşturuyor. 
120 Farklı Kurum Onlarca Eğitim Seçeneğiyle Birlikte Türkiye’de Olacak
Ekim ayı içinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek Türkiye’nin en iyi ve en kapsamlı yurt dışı eğitim fuarlarının her biri yüzlerce kurumu ağırlayacak. 07-08 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ilk fuara yaklaşık 120 kurum katılacak. Yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrenciler yalnızca üniversiteleri değil dil eğitimi, lise değişim programları, yüksek lisans, work and travel, work and study ve sertifika programları için fuarda birçok seçeneği değerlendirebilecek. Ziyaretçiler, öğrenmek istedikleri tüm detayları yurt dışından gelen yabancı okul yetkilileri, konsolosluk yetkilileri ve danışmanlık firmalarıyla yüz yüze iletişime geçerek alabilecek. Fuarlar süresince konsolosluklar, eğitim danışmanları ve okul yetkilileri yurt dışında eğitim, staj, burs, yaşam ve kariyer gibi konularda öğrenci ve ailelerinin tüm sorularını cevaplayacak.
En Gözde Lokasyon ABD, En Çok Tercih Edilen Meslek Bilgisayar Mühendisliği 
Türkiye’nin en büyük ve nitelikli yurt dışı eğitim fuarlarını organize ettiklerinden bahseden Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Yönetici Ortağı Engin Coşar: “En çok tercih edilen ülkelerin başında ABD ve İngiltere geliyor, buna ek olarak Almanya, Kanada, Avustralya, İrlanda, İtalya, Polonya, İsveç gibi ülkelere de her geçen gün ilgi artıyor. Bilgisayar mühendisliği başta olmak üzere, tüm mühendislik, işletme, ekonomi, moda, tasarım, tıp, diş hekimliği ve mimarlık bölümleri de en çok tercih edilen bölümler arasında yer alıyor” dedi.
 
 
Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Öğrencilere Gelecekleri İçin Yardımcı Olacak
Dünyadaki nitelikli eğitim kurumlarını üç büyük şehirde öğrencilerle buluşturmaya hazırlanan Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları adayların gelecekleri ve kariyerleri için en faydalı seçenekleri değerlendirmelerine yardımcı olacak. Yüzlerce kurumu ve onlarca eğitim modelini aynı anda dinleme ve inceleme fırsatı bulacak olan adayların ve ailelerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarlara yoğun katılımı bekleniyor. Ulusal ve uluslararası birçok devlet yetkilisinin de katılım sağlayarak destek verdiği fuarları ziyaret eden adaylar; lisans programları, yüksek lisans programları, lise değişim programları, uluslararası sertifika ve diploma programları, MBA programları, doktora programları, iş İngilizcesi programları, sınav hazırlık kursları ve yaz okulları burs olanakları gibi birçok konuda bilgi sahibi olarak ayrılacak. Fuara özel ziyaretçi öğrenciler, binlerce dolar burs imkanından da yararlanabilecekler. Yüzde 100’e varan burs fırsatları ve daha fazlası Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları’nda olacak.
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.