Alibeyköy Eminönü Tramvay Hattının 2.Etabı da Hizmete Girdi.

İlk etabı 2021 de açılan hattın tamamı 10 kilometre olup, 14 istasyondan oluşmaktadır. Günlük 100 bin kişinin üzerinde yolcunun taşınması beklenen hatta, ilk ve son durak arasını 35 dakika alacağı ifade diliyor.

Güncel Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

İmamoğlu Alibeyköy Eminönü tramvay hattının 2.etabınıda  İstanbulluların hizmetine açtı. 

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği 2 etap açılışında   İ.B.B.Başkanı Ekrem İmamoğlu şunları  söyledi, ;''Bugün Otuz Ağustos Zafer bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Bugün burada Alibeyköy Eminönü tramvay hattımızın ikinci etabını hizmete sokuyoruz, biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Burada emeği geçen herkese ve yüklenici firmamız Doğuş İnşaata  teşekkür ediyoruz.Halkımız en iyisin ve en güzeline layıktır"dedi.
İlk  etabı 2021 hizmete giren Alibeyköy Eminönü hattının tamamı 10 kilometre  olup,  14 istasyondan oluşmaktadır. Günlük 100 bin kişinin üzerinde yolcunun taşınması beklendiği ifade ediln Alibeyköy Eminönü  hattında, ilk ve son durak arasını 35 dakika alacağı ifade diliyor.
Deniz ulaşımıylada entegre olan hat  Alibeyköy ile  Anadolu yakasını dahada yakınlatırıyor n Alibeyköy Eminönü  hattında, ilk ve son durak arasını 35 dakika alacağı ifade diliyor.
Deniz ulaşımıylada entegre olan hat  Alibeyköy ile  Anadolu yakasını dahada yakınlaştırıyor..

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.