Aroma, Uluslararası Fuarlarla İhracat Pazarlarını Güçlendiriyor

Aroma, gıda ve içecek sektörünün dünya çapındaki en prestijli fuarları olan WorldFood Moskova Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı ile Wabel Drink Summit Budapest’te çok yönlü ürün portföyünü sergiledi.

Güncel Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Aroma, gıda ve içecek sektörünün dünya çapındaki en prestijli fuarları olan WorldFood Moskova Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı ile Wabel Drink Summit Budapest’te çok yönlü ürün portföyünü sergiledi. 

Türkiye’de meyve suyu ve içecek sektörünün köklü markalarından Aroma, lezzetli ve yenilikçi ürün portföyünü uluslararası pazarla buluşturmayı sürdürüyor. Sektörün dünya çapındaki önemli fuarlarından ‘WorldFood Moscow Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı’ ile ‘Wabel Drink Summit Budapest’e peş peşe katılım gösteren Aroma, öncü vizyonunu dünyaya tanıtma fırsatını buldu.

WorldFood Moscow, bu yıl 17 Eylül-20 Eylül tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşti. Dünyanın en büyük pazarlarından Avrasya’nın nabzını tutan fuar; 70’ten fazla ülkeden gelen üreticileri, tedarikçileri, dağıtıcıları, ithalat ve ihracatçıları buluşturdu.

Dünyanın önde gelen uluslararası perakende zincirleri ve distribütörlerini içecek tedarikçileriyle bir araya getiren Wabel Drink Summit Budapest ise 23-24 Eylül tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapıldı. Doğu Avrupa’nın dinamik pazarından oyuncuları buluşturan fuara 50’den fazla ülke katılım gösterdi.

Her iki fuarda da ürünlerini uluslararası sektörle ve potansiyel satın almacılarla buluşturan Aroma, sergilediği ürünlerle büyük beğeni topladı. Ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği Aroma ürünleri arasında başta Cool Lime ve Karadutlu içecek olmak üzere %100 ürün çeşitleri yer aldı. Aroma’nın en son yeniliklerinden olan ve yeşil kahve, misket limon, nane içeriğiyle dikkat çeken Cool Lime, ferahlatıcı etkisiyle büyük beğeni topladı. Geleneksel karadut lezzetini modern bir dokunuşla sunan Karadutlu içecek de fuarın öne çıkan tatları arasında yer aldı.

Aroma, fuar kapsamında mevcut iş ortaklarıyla bir araya gelirken, pazardaki gücünü artırmak amacıyla dünyanın dört bir yanındaki firmalarla gelecekteki iş birlikleri için yoğun görüşmeler gerçekleştirdi.

Aroma Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Dolun, “Fuarlar aracılığıyla sektörün küresel oyuncularıyla buluşmanın ve ürünlerimizi farklı pazarlarla tanıştırmanın büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Bu tür platformlarda yer almak bize, global iş birlikleri geliştirmek, ihracat potansiyelimizi artırmak ve müşteri beklentilerini anlamak adına önemli fırsatlar sunuyor. Bu bağlamda her iki fuar da Aroma için son derece verimli geçti. Fuarlarda yeni tanıttığımız ürünlerimizin yanı sıra %100 meyve suyu kategorimiz de yoğun ilgi gördü. Özellikle Cool Lime ve Karadutlu içecek başta olmak üzere pek çok farklı ülkeden gelen 25’ten fazla potansiyel müşteriyle görüşmeler gerçekleştirdik” diye konuştu.

Yenilikleriyle 56 yıldır sektöre yön veren Aroma, tüketicilere daha iyi bir deneyim sunma yolculuğunda sürekli kendini geliştiriyor. Gıda ve içecek sektörünün önemli etkinliklerine düzenli olarak katılan marka, yeni iş ortaklıkları kurarak ürünlerini daha geniş kitlelere tanıtıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.