Atatürk'ün sevdiği şarkılar 17 Aralık'ta Boğaziçi Kültür ve Sanat'ta

Avrupa Müzik Topluluğu tarafından yapılan "Mustafa Kemal Atatürk'ün çok sevdiği şarkılar" konseri 17 Aralık'ta müzikseverlerle buluşuyor

Kültür Sanat Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 10:07:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Avrupa Müzik Topluluğu tarafından yapılan "Mustafa Kemal Atatürk'ün çok sevdiği şarkılar" konseri 17 Aralık'ta müzikseverlerle buluşuyor. Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan konserde sürpriz gösterilerde yer alacak. 

 Konser hakkında bir açıklama yapan Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, konserde Mustafa Kemal Atatürk'ün çok sevdiği şarkıları söyleyeceklerini söyledi. Selda Özer" Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Ne mutlu bize ki bugüne kadar yaşatabildik, bağımsız ve insanca yaşadık, çağdaş düzene ulaşmak için önemli adımlar attık. O dönemin şartlarına göre zorlu mücadelelerle kurulan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için Ulusımuzun en küçük topluluklarından biri olarak biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün sahnelere çıkıp kadın erkek birarada konserler veriyor, birlikte şarkılar söylüyor, 100. Yılımızı da birlikte elele tutuşarak kutlayabiliyorsak bu Cumhuriyetimiz sayesindedir. Bunun için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Nice 100 yıllara diyoruz" dedi.
 
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.