Avrupa Müzik Topluluğu şarkılarla sezonu kapattı

Avrupa Müzik Topluluğunun galasında izleyiciler müziğe doydu

Kültür Sanat Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 14:30:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 

 
İstanbul'un en etkin ve başarılı korolarından biri olan Avrupa Müzik Topluluğu sezonu konser tadındaki galayla kapattı. Sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Avrupa Müzik Topluluğunun galasında izleyiciler müziğe doydu. 
 
 
Süreyya Teras sahnesinde yapılan " Avrupa Müzik Topluluğu Galasına" çok sayıda davetli katıldı. Gala gecesinde bir konuşma yapan Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, sezonu böylesine güzel bir geceyle kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özer, Avrupa Müzik Topluluğu olarak yeni sezona yine konserlerle ve projelerle başlayacaklarınında müjdesini verdi. 
Şef Mustafa Ertürk eşliğinde Avrupa Müzik Topluluğu üyeleri solu şarkılarını bir bir seslendirdiler. Geceye katılan sanatseverlere müzik dolu anlar yaşatan koro üyeleri galanın sonunda toplu olarak şarkılar söylemeyi de ihmal etmediler.
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.