Bağcılar'da Damak Tadına Önem Verenlerin Uğrak Yeri: Has Çiğköfte

Bağcılar'da Damak Tadına Önem Verenlerin Uğrak Yeri Has Çiğköfte

Güncel Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 02:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar'da Damak Tadına Önem Verenlerin yeni Uğrak Yeri Has Çiğköfte ve Yemek Salonu hizmete girdi. 

Açılışa Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat derneği Başkanı A. Fuat Bodur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Al Parti Yüzyıl mahalle Başkanı Yusuf Gündoğdu ile mahalle halkı katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bodur, lokantanın ve Has Çiğköfte Bağcılar şubesinin hayırlı olomasını, sağlık ve şifaya vesile olmasını diledi.

Birgül Arkız'ın işletmeciliğini yaptığı Has Çiğköfte ve Yemek Salonu'nda nefis çiğ köftenin yanı sıra her gün farklı yemek çeşitleri de servis ediliyor.

Üç öğün yemeğin 100 liraya verildiğini söyleyen Birgül Arkız, 'Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yemek sektörüne girdik. Öğrencilere de indirimli yemek ve çiğköfte vermekten dolayı çok mutluyum' diyen  Arkız herkesi sağlıklı beslenmeye davet ettiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: 'Ev yemeğine önem veren herkesi lokantamıza bekliyoruz, seçkin markaların yağ ve ürünlerini kullandığımız için yemeklerimize çok güveniyoruz. Ev yemeğinin önemini herkes bilir.  Sağlıklı yemeğin Fast Food değil ev yemeği olduğunu özellikle çacuklara anlatmalıyiz.'

Açılışa katılan Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat derneği yönetimi daha sonra Yusuf Gündoğdu'nun sahibi olduğu ünlü Baklavacı Yusuf'a da uğrayıp 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Baklavacı Yusuf baklavalarının lezzetine hayran kaldıklarını belirten davetliler ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle ölümsüzleştirdiler.

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
osman
10.09.2024 15:52
harika bir mekan hele kuru pilavı çok lezzetli, çiğ köfte de evde yapılandan farksız.... denemelisiniz...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.