Bosco Konferansı’na Yoğun İlgi!

Dünyanın birçok yerinde "Yatırım ve İşbirliği " Konferansları düzenleyen BOSCO,bu yılda uluslararası yatırım konferanslarından birini daha Türkiye'de gerçekleştirdi.

Güncel Yayın: 04 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 04.06.2023 22:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber  :Fatma Çiçek Geyik 
  BOSCO ULUSLARARASI  YATIRIM  KONFERANSI İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİ 
   Dünyanın birçok yerinde "Yatırım  ve İşbirliği " Konferansları düzenleyen BOSCO,bu yılda uluslararası  yatırım konferanslarından  birini daha Türkiye'de gercekkestirdi. İstanbul  İnternet Continental  Otelde yapılan toplantı daha önce  Ukrayna,Dubai,Katar,Kazakistan,Polonya gibi Yatırım yelpazesi geniş ülkelerde de yapılmıştı.
İki bölümden oluşan toplantıya 12 farklı ülke yanısıra  yatırım uzmanları, işadamları,sivil toplum örgütleri,şirket ve ülkeleri standlarda temsil eden ekipleri ile 250 katılımcı iştirak etti.
  Birinci bölümde  yurt dışından gelen uzmanlar özellikle vatandaşlık edinme,ülkelerindeki Yatırım fırsatları,karşılıklı ticaret sonucu vergi avantajları ile ilgili sunumlarını yaptılar.İkinci bölümde ise iş insanları,profesyoneller ve ekipleri B2B,B2C görüşmelerini yaptı.Karşılıklı fikir alışverişi  tanıtımlar, ticari fırsatlar oldukça  samimi bir atmosferde görüşüldü.
   Türkiye evsahipliginde gerçekleşen toplantıya  Azerbaycan, Kuveyt,ABD,Polonya, BAE,İsviçre, Mısır,İngiltere, Macaristan,Portekiz,Yunanistan katılım sağladı. 
  İSİYAD Genel Başkanı  Cemal Çoban,Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı  aynı zamanda Dış Ticaret Uzmanı İsmail Aktaş, BDU Diplomatlar Birliği Başkanı Musa Karademir,Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Fuat Bodur,Dr.Abdulhakim Dündar, Ayşifa Akademi Aysima Koç,İç Mimar Sema Gündoğdu,Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat  Denetleme Kurulu Başkanı  Kaligrafi  Sanatçısı  Fatma  Geyik,Türkiye Haber Ajansından Ahmet Kaplan,Fotoğraf Üstadı Hikmet Şimşek, Vancis Kapiltal Direktörü Berk Kaçaroğlu,VOGO Ramazan Kaya,Akbar Khodadi(Ekber Bilgin),Daniel Deji Ahodele,James Khoury, Barış Günay,Rim Fadel (NTL Internatinoel), Girişimci Biyalog Kevser Bozkurt,Republi Of The Marshall Islands,Recidency Malta,The Fortune  Group Of Companies Aadil Sami,Vertexalliance Corina-Bianca Chivu,Theyglobal,Sir Aston ve daha birçok ülke temsilcisi katılım sağladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.