Burhan Bayar, Ferhat Göçer'in peşini bırakmıyor

Ünlü besteci ve yapımcı Burhan Bayar'dan MSG Başkanına sert sözler. Bayar " MSG başkanı Seçimleri bekledim.Ödeşmek adettendir.Unuttum sanma.Ben Adanalıyım.Kısasa kısas genlerimize kodlanmış bizim Bekle gör." dedi.

Magazin Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 28.05.2023 15:10:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ünlü besteci ve yapımcı Burhan Bayar'dan MSG Başkanına sert sözler. Bayar " MSG başkanı Seçimleri bekledim.Ödeşmek adettendir.Unuttum sanma.Ben Adanalıyım.Kısasa kısas genlerimize kodlanmış bizim
Bekle gör." dedi.
 
 
Ünlü yapımcı ve besteci Burhan Bayar,kendi sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklama ile hedefine bu kez MSG Başkanı Ferhat Göçer'i aldı. Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği Başkanı Ferhat Göçer'e ağır sözler söyleyen ünlü besteci Göçer'i adeta hedef tahtasına oturttu.  
Bayar " Rahmetli İsmail dayım bizleri hep uyarırdı.
“40 doğru adımla çıktığın merdivenden
Yanlış bir adımla aşağı düşersin
Bastığın yere
Çıktığın yere dikkat et”
Derdi
Bende sana söylüyorum
Nadide ses
Ölümsüz bestelerin sahibi
Telif savaşçısı
Billur ses
Büyük ruh
 MSG başkanı
Seçimleri bekledim
Ödeşmek adettendir
Unuttum sanma.
 
Ben Adanalıyım
Kısasa kısas genlerimize kodlanmış bizim
Bekle gör" dedi.
 
 
OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre Bayar,daha önce de MSG eski Başkanı Candan Erçetin ile telif hakları nedeniyle davalık olduğu belirtildi.
 

Burhan Bayar'ın zehir zemberek açıklamaları sonrası gözler Ferhat Göçer'e çevrildi ve Göçer'in nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.