Doğan Bekin

Doğan Bekin

Güncel Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 00:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul  3. bölge Milletvekili 1 .Sıra Adayı olan Mardinli Doğan Bekin  seçim çalışmalarına Doğu ve Güneydoğu  derneğini ziyareti ile devam etti.
Programa Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar ve Doğu ve Güneydoğu Derneği Başkanı A.Fuat Bodur  ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İkramların yapıldığı ziyarette bir konuşma yapan A.Fuat Bodur hemşehrileri Doğan Bekin'e teşekkür ederek adaya seçim çalışmalarında başarılar diledi. 
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar da bölgede çok güçlü olduklarını ve partilerinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul  3. bölge Milletvekili 1 .Sıra Adayı olan Doğan Bekin ise yaptığı konuşmada dernek yönetimine ve Başkan Bodur'a teşekkür ederek şöyle dedi: 'Biz inançla yola çıktık, özellikle rahmetli Necmettin Erbakan hocanın hedeflerini yakalamak için vargücümüzle çalışacağız. Sizlerden destek istiyoruz.'   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.