Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Derneği'nden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne Yardım!

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Derneği, Başkan A. Fuat Bodur başkanlığında Türkiye Omurilik Felçlileri derneğine ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Güncel Yayın: 09 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2023 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Derneği,  Başkan A. Fuat Bodur başkanlığında Türkiye Omurilik Felçlileri derneğine ayni ve nakdi yardımda bulundu. Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Derneğin Kadın Kolları Genel Başkan Vekili ve Zeytinburnu Şube Başkan Sevim Akbay ile Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcı Fatma Akgün Kurt ile birlikte organize ettiği ürkiye Omurilik Felçliler derneğine yardım organzasyonu gerçekleşti. Programına katılım sağlayan Genel Başkan Fuat BODUR ile Marmara Bölge Başkanı Derin Bozoklu Abay ve İstanbul il Koordinatörü Nevzat Baran ile Anadolu Yakası Kadın Kolları Başkanı Hamsiye Tunç, Kadıköy Şube Başkanı Saadet Güncü, ve derneğin Eğitim Akademi Birim Başkanı Aysima Koç ile birlikte Türkiye Omurilik Felçliler derneğine ayni ve nakdi yardım organizasyonunu birlikte düzenlediler.

Nakdi yardımı ve tekerlekli sandalyeleri yetkililere teslim eden dernek yöneticileri, bu yardımlara devam edeceklerini ve Türkiye Omurilik Felçlileri derneğinin her zaman yanında olacaklarını belirttiler.

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Derneği Başkanı A. Fuat Bodur yardıma vesile olan tüm dernek yöneticilerine, bağışçılara ve üyelere teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.